Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός σωληνώσεων σε μια κύρια γραμμή αποχέτευσης;

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός σωληνώσεων σε μια κύρια γραμμή αποχέτευσης;

Το μέσο κόστος για τον καθαρισμό της γραμμής αποχέτευσης εξαρτάται από τον βαθμό δυσκολίας για τους υδραυλικούς Αθήνα. Η τιμή συνήθως κυμαίνεται στα 80 ευρώ, με υπηρεσίες φιδιών και απόφραξης να κυμαίνονται μεταξύ 100 και 250 ευρώ.

Κρυμμένο ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του γκαζόν σας, η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι ένας σωλήνας που μεταφέρει λύματα από το σπίτι σας στο σύστημα αποχέτευσης της πόλης. Με άλλα λόγια, εάν κάτι εμποδίζει τη γραμμή αποχέτευσης, οι υπόλοιποι σωλήνες του σπιτιού δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Οι ρίζες των δέντρων, τα μαλλιά, τα γράσα και ακόμη και οι αποθέσεις κλίμακας μπορούν να φράξουν τις σωληνώσεις ή απλά να χαλάσουν οι παλαιότεροι σωλήνες με την πάροδο του χρόνου.

Μεταξύ επιθεωρήσεων και κόστους καθαρισμού αποχέτευσης, αναμένεται να πληρώσετε 175 έως 467 $, με τις τιμές να φτάνουν υψηλότερα για ακραία φράγματα, επισκευές και αντικατάσταση σωλήνων.

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός με υδροβολή;

Τι κοινό έχουν οι βουλωμένες σωλήνες, οι μπανιέρες που αρνούνται να στραγγίσουν και οι παράξενες μυρωδιές από τα υδραυλικά σας; Είναι όλα ενδεικτικά σημάδια απόφραξης της αποχέτευσης. Δεδομένου ότι ο σωλήνας κάθεται υπόγεια, θα χρειαστείτε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να ρίξει μια ματιά.

Για τυπικές επιδιορθώσεις, οι ειδικοί αποχέτευσης χρεώνουν ωριαία ή κατ’ αποκοπή τιμή για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Οι ωριαίες τιμές για τον έλεγχο και τον καθαρισμό μιας κύριας αποχετευτικής γραμμής κυμαίνονται μεταξύ 45 και 150 ευρώ την ώρα, ανάλογα με το πού ζείτε, ποια περιοχή της Αθήνας και τη σοβαρότητα του φράγματος. Ορισμένες εταιρείες χρεώνουν για να καλύψουν τόσο την επιθεώρηση όσο και την επιδιόρθωση, ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκκαθάριση του φράγματος.

Το κόστος καθαρισμού της αποχέτευσης μπορεί να περιλαμβάνει:

Αναμένετε υψηλότερες τιμές για το κόστος καθαρισμού αποστράγγισης με υδρομασάζ, το κόστος για την αφαίρεση των ριζών των δέντρων και άλλες, πιο περίπλοκες εργασίες, στις οποίες θα προχωρήσουμε περισσότερο παρακάτω.

  • Επίσκεψη στο σπίτι και αρχική διάγνωση
  • Επιθεώρηση κάμερας
  • Καθαρισμός με υδροβολή

Πόσο κοστίζει να καθαρίσετε μια κύρια γραμμή αποχέτευσης κοντά σας;

Ενώ τα 300 ευρώ είναι το γενικό κόστος για την αποκατάσταση μιας γραμμής αποχέτευσης, όπου ζείτε μπορεί επίσης να επηρεάσει την τελική τιμή της ενοικίασης καθαριστικού αποχέτευσης κοντά σας. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με την εταιρεία, την περιοχή και τον τύπο εργασίας, καθώς και ορισμένες πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες:

Τοπικές τιμές εργασίας: Οι πόλεις μπορεί να είναι πιο ακριβές από τις αγροτικές περιοχές, για παράδειγμα.
Τοπικοί νόμοι και άδειες: Για πιο εκτεταμένες επισκευές, όπως η αντικατάσταση μιας γραμμής αποχέτευσης και εκείνων που χρειάζονται τάφρο για να φτάσουν στο σωλήνα, ορισμένες περιοχές απαιτούν πρόσθετες άδειες.
Προσβασιμότητα σωλήνων: Η διάρρηξη πλακών από σκυρόδεμα ή η συμπίεση σε χώρο ανίχνευσης για πρόσβαση σε σωλήνες μπορεί επίσης να αυξήσει την τιμή.
Υλικό σπιτιού και σωληνώσεων: Ανάλογα με την ηλικία του σπιτιού σας, μπορεί να έχετε πηλό, χυτοσίδηρο, ασφαλτοποιημένες ίνες ή πλαστικό σωλήνα PVC και κάθε ένα αντιμετωπίζει μοναδικές προκλήσεις όταν φράζει ή σπάσει.

Ποιες κύριες υπηρεσίες αποχέτευσης μπορώ να λάβω με τον προϋπολογισμό μου;

Τα προειδοποιητικά σημάδια ενός κεντρικού φράγματος αποχέτευσης μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου. Τα καλά νέα είναι ότι η έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος σημαίνει λιγότερα χρήματα.

Για παράδειγμα, η τουαλέτα σας ακούγεται φουσκωμένος όταν λειτουργεί το πλυντήριο πιάτων; Τι θα λέγατε για έναν νεροχύτη που χρειάζεται αρκετά λεπτά για να αποστραγγιστεί; Και στις δύο περιπτώσεις, ήρθε η ώρα να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό πριν αναπτυχθούν αυτά τα ζητήματα.

Αυτό το κόστος ισχύει για μεγαλύτερα έργα, όπως ένα δέντρο ελιάς 100 ετών που έχει τυλίξει τις ρίζες του γύρω από τη γραμμή αποχέτευσης για αρκετές δεκαετίες. Το κόστος επισκευής αποχέτευσης, αφαίρεσης ρίζας και υδροεκτίμησης κυμαίνεται μεταξύ 200 και 300 ευρώ.

Αναμείνατε επιπλέον κόστος για να σκάψετε ένα τάφρο, να αντικαταστήσετε το σωλήνα και να επισκευάσετε το τοπίο σας.

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός μιας κύριας αποχέτευσης;

Τα υδραυλικά είναι μια από τις πιο δυναμικές κατηγορίες επισκευής σπιτιού. Όταν οι σωλήνες μέσα στο σπίτι σας φράζουν, ένα έμβολο και το αγαπημένο σας καθαριστικό αποστράγγισης θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα.

Οι κύριες γραμμές αποχέτευσης είναι λίγο διαφορετικές. Εάν εντοπίσετε ένα φράξιμο, μόνο ένας πιστοποιημένος επαγγελματίας έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να επιθεωρήσει και να ξεκλειδώσει τον υπόγειο σωλήνα.

Υπάρχουν, ωστόσο, βήματα DIY που μπορείτε να κάνετε στο μεταξύ. Απενεργοποιήστε το νερό του σπιτιού σας, καλέστε υδραυλικούς Αθήνα και ελέγξτε τη γραμμή καθαρισμού σας. Η γραμμή καθαρισμού είναι ένας λευκός σωλήνας στο υπόγειό σας ή στη πλευρά του σπιτιού σας που βρίσκεται αρκετά εκατοστά πάνω από το έδαφος. Ξεβιδώστε το ελαστικό πώμα για να ανακουφίσετε την πίεση ενώ περιμένετε την ομάδα.

Ανάλυση κόστους κλεισίματος κύριας αποχέτευσης

Το ακριβές κόστος καθαρισμού της κύριας γραμμής σας μπορεί να διαφέρει. Σε τελική ανάλυση, οι επιθετικές ρίζες δέντρων στη γραμμή αποχέτευσης θα κοστίσουν περισσότερο από την αφαίρεση μιας μεγάλης φούστας. Αναμείνατε το κόστος σας για να αναλύσετε τους ακόλουθους τρόπους:

Υδραυλική επιθεώρηση

Όπως σημειώσαμε παραπάνω, ορισμένες εταιρείες χρεώνουν ένα κατ ‘αποκοπή ποσό για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που περιλαμβάνουν επιθεώρηση και βασικές ράβδους για 350 ευρώ κατά μέσο όρο.

Γιατί πρέπει να προσλάβω εταιρεία κύριας αποχέτευσης;

Καλέστε μια εταιρεία τεχνικών εάν εντοπίσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω κόκκινες σημαίες υδραυλικών:

  • Η μπανιέρα ή οι νεροχύτες σας δεν θα στραγγίξουν, ακόμη και αφού προσπαθήσετε να καθαρίσετε τον εαυτό σας
  • Ακούτε γουργουρισμένους ήχους που προέρχονται από την αποχέτευση ή την τουαλέτα σας
  • Το νερό συγκεντρώνεται γύρω από την αποχέτευση του υπόγειου ή στο γρασίδι σας
  • Υπάρχει μια ακατέργαστη μυρωδιά λυμάτων σε όλο το σπίτι σας

Τι πρέπει να λάβω υπόψη όταν προσλαμβάνω εταιρεία αποχέτευσης;

Η αποφυγή απάτης της εταιρείας αποχέτευσης είναι ένα μεγάλο θέμα ανησυχίας σε αυτόν τον κλάδο. Ερευνήστε τις επιχειρήσεις αποχετεύσεων εξίσου καλά όπως θα κάνατε με οποιονδήποτε άλλο εργολάβο που έρχεται στο σπίτι σας.

Τι άλλα μπορώ να κάνω ταυτόχρονα;

Η φροντίδα της αποχέτευσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσετε λίγο προσοχή και στα υπόλοιπα υδραυλικά του σπιτιού σας. Λίγο σαν αυτοκίνητο, κάθε τμήμα των υδραυλικών σας λειτουργεί ταυτόχρονα: Ένας αδύναμος σωλήνας επηρεάζει ολόκληρο το σύστημα.

Ξεκινήστε δίνοντας στα υδραυλικά σας εποχιακό συντονισμό. Εξετάστε το ενδεχόμενο να μονώσετε τους σωλήνες σας πριν από τον πρώτο παγετό ή να προετοιμάσετε τα υδραυλικά σας για το καλοκαίρι. Εάν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα, συνυπολογίστε το κόστος αντικατάστασης των σωλήνων του σπιτιού σας ταυτόχρονα.

Τα μυστηριώδη υδραυλικά προβλήματα μπορεί να είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος, ειδικά όταν δεν μπορείτε να καταλάβετε την πηγή. Ένα φράξιμο στην κύρια γραμμή αποχέτευσης θα μπορούσε να είναι η απάντηση, αλλά η επικοινωνία με υδραυλικούς Αθήνα κοντά σας νωρίτερα και όχι αργότερα μπορεί να διατηρήσει το κόστος χαμηλό και να λειτουργήσει στο ελάχιστο.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για υδραυλικούς Αθήνα:

ΚΕΛΥ ΜΑΒΙΛΗ

Γεια σας, με λένε Κελυ Μαβίλη και ειμαι εκδότρια του <a href="https://nemecismag.gr/">nemecismag.gr</a>. Μου αρέσει η αρθρογραφία και το hobby μου είναι να ταξιδεύω σ εόλο τον κόσμο και να γράφω για αυτά που βλέπω και με εντυπωσιάζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ydravlikes-symvoules-pou-tha-sas-lysoun-ta-cheria
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Υδραυλικές συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια

Δείτε υδραυλικές συμβουλές που θα σας λύσουν τα χέρια από τις Αποφράξεις Αντωνίου. Τα βουλώματα της τουαλέτας μπορεί να είναι πραγματικά άβολα και εξαιρετικά αγχωτικά, ειδικά όταν έχετε ένα ραντεβού και παρόλα αυτά δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι, καθώς κάτι δεν πάει καλά με την τουαλέτα. Μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα τουαλέτας όταν δεν […]

Read More